Beliggenhet

Banken ligger i Strandgata 41, med like kort avstand til Mjøsa som til Hamars rikholdige tilbud av restauranter, kaféer og butikker. Stikk innom for et raskt måltid, eller la deg friste av deilige kaker, på vei hjem fra jobb eller shopping i sentrum.

Kjøpesenteret CC Stadion ligger bare 700 meter unna, med alt av butikker og serveringssteder samlet på ett sted. Det er også gode muligheter for å holde seg aktivitet med både Ankerskogen svømmehall og flere treningssentre nær ved.

Bankens nærmeste nabo er Strandgateparken, en grønn lunge hvor det er hyggelig å slå seg ned under trærne og lese en god bok eller dekke opp til piknik.

Rett i nærheten finner du brygga, full av båtliv, og rekreasjonsområdet Koigen, om du vil bade i Mjøsa, grille, trene eller bare se på livet. Strandpromenaden langs Mjøsa helt til Jessnes via Domkirkeodden og Ridehusstranda er fin for turer til fots eller på sykkel.

I Banken er du dessuten nær på Hamars rike kulturliv. Rett borti gata ligger Kulturhuset, flere konsertscener, kino og bibliotek – et allsidig tilbud innen de fleste sjangre og med noe for alle aldersgrupper.

Du finner med andre ord alt du trenger i gangavstand fra dørstokken. Men om du vil lenger avgårde, ligger bussholdeplassen rett utenfor døren, og Hamar Stasjon kun 300 meter unna.