Leiligheter med personlighet

Leilighetene i Banken blir unike i utforming og karakter. De får topp moderne standard, men med et historisk sus. I møtet mellom gammel sjarm og nye tider, legges det opp til en standard du sjelden opplever i andre nye leiligheter.

Leilighetene er utviklet rundt de viktigste kvalitetene i bygget: nærhet og utsikt til Mjøsa, god takhøyde og arkitekturhistorisk dybde.

Videre har leilighetene romslige oppholdsrom for sosiale anledninger og gode private soner. Takhøyde fra 2,4 til 3 meter og store vinduer og dører gir en luftig romfølelse du sjelden opplever i moderne boligprosjekter.

Franske balkonger med store glassdører eller romslige takterrasser åpner opp mot verden utenfor, og gjør leiligheten til din egen private oase midt i Hamar. 

Alternativ 1: Lys og nordisk stue. (Illustrasjon. Avvik fra standard kan forekomme.)

I leilighetene får du også det lille ekstra i kvaliteten på overflater og innredning. Velg mellom to ulike stilarter, utarbeidet av en interiørarkitekt og tilpasset byggets kvaliteter.

Alterternativ én er i en lys, nordisk stil, som gir et klassisk preg med lys énstavs eikeparkett; høye, hvite profilerte lister; dører med speil, og en klassisk, grå, profilert kjøkkeninnredning.

Alternativ to er en neddempet og lun stil, med mørke eikegulv, og en mer moderne kjøkkeninnredning i en mørk palett.

Om ingen av disse stilene faller i smak, har du mange muligheter i dette prosjektet til å sette ditt helt eget preg på leiligheten.

Integrerte hvitevarer og smakfulle, flislagte bad

Felles for begge stilarter er et kjøkken av god kvalitet med integrerte hvitevarer, samt smakfulle, flislagte bad.

De største leilighetene får private bad med inngang fra hovedsoverommet i tillegg til et gjestebad.

Kjøkken i klassisk profilert innredning med integrerte hvitevarer fra Norema. (Illustrasjon. Avvik fra standard kan forekomme.)

Leilighetene kommer med rikelig oppbevaringsplass i skyvedørsgarderober og garderobeskap.

Vannbåren varme i alle gulv sørger for at den kalde årstiden blir lun og behagelig. Individuell styring på hvert rom gjør at temperaturen kan tilpasses bruken og brukerne.

Banken har også balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner, som også kommer med kjøling, noe du nok vil sette pris på i sommerhalvåret.

Baderom | Banken Strandgata 41
Smakfullt flislagte bad med 60×60-fliser på gulv og kontrastvegg, samt 30×60-fliser på øvrige vegger. De største leilighetene får private bad med inngang fra hovedsoverom i tillegg til gjestebad. (Illustrasjon. Avvik fra standard kan forekomme.)